Klas En Klas Forum Sitesi
25 Temmuz 2008, 15:49:26 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır?
Evet Öyledir - 19 (86.4%)
Hayır Katılmıyorum - 0 (0%)
Yorum Yapmak istemiyorum - 3 (13.6%)
Toplam oy: 18

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır?  (Okunma Sayısı 372 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 66
Üye No : 486
Rep Gücü : Rap 6

« Yanıtla #15 : 02 Ağustos 2007, 09:40:15 »

evet bir ayrıcalıktır bunu ancak o camianın içinde olanlar anlar
Moderatöre Bildir   Logged

allah cc gülleri yakanızı bırakmasın
*
Konu Sayısı : 33
Üye No : 446
Rep Gücü : Rap 3
Kişisel Mesaj : Hayat birbiri ardına açılan kapılar misalisir....

« Yanıtla #16 : 14 Ağustos 2007, 18:14:07 »

s.a
Bence İmam Hatipli Olmak Kesinlikle bir Ayrıcalıktır
Bence İmam Hatip Gibi Bir okulda okumak benim herşeyime bedel olabilir... Çünkü ben  en güzel dostluklarımı, en güzel anılarımı burada buldum ve bu sene sonunda bu okuldan ayrılacağım için çok üzgünüm....
Belki önümüze çok diken dökecekler belki alevler atacaklar önümüze ama şu var ki Gülü seven dikenine katlanır... BEN İMAM HATİPLİYİM VE HEP ÖYLE KALACAĞIM TEKRAR HAYATA GELSEM YİNE İMAM HATİPLİ OLARAK GELECEĞİM....

"EY KARANLIK KARAR KARARABİLDİĞİN KADAR... ELBET BİRGÜN GÜNEŞİM DOĞACAK VE BİTECEK BU KARANLIKLAR...."
TÜM İMAM HATİPLİ KARDEŞLERİM UMUTLARINIZI YOK ETMEYİN
*
Konu Sayısı : 19
Üye No : 480
Rep Gücü : Rap 4
Kişisel Mesaj : Bir gün mutlaka

« Yanıtla #17 : 14 Ağustos 2007, 20:44:26 »

ya önü kapalıymış yok üniversite şansı yokmuş.Dur kardeş ben imam hatipli olduğuma hiç pişman olmadım.İmam hatipli olmak bi ayrıcalıktır.Rabbim kuranlardan razı olsun.Her seferinde şükretmek lazım.Her an Allahın anıldığı bir ortamda bulunuyoruz.Biz fizik dersi işlerken yan sınıflarda muhakkak bi meslek dersi işleniyordur kuran okunyordur böylelikle sürekli melekler iniyor bu ortama...İmam hatiplilerde inş. çok daha fazla hakettiklere yere gelirler....
*
Konu Sayısı : 33
Üye No : 446
Rep Gücü : Rap 3
Kişisel Mesaj : Hayat birbiri ardına açılan kapılar misalisir....

« Yanıtla #18 : 15 Ağustos 2007, 15:12:57 »

amin inşeallah remle abla....
İmam hatipli olmak gerçekten bir ayrıcalık zaten yukarıda da belirttim....
Ben bu sene sonunda mezun olacağım imam hatip lisesinden Ama bugüne kadar şükür ki ağzımdan İmam hatip için hiç pişmanlık kelimesi çıkmadı ve ben eminim ki Bunun Yani İMAM HATİPLİ OLMANIN Allah katında değeri çok büyük....
Ama şu burukluğumda yok değil keşke İmam hatipler eski imam Hatiplerden olsaydı belki daha çok ağlanırdı ama Allah için daha çok savaşılırdı...
Allah'a emanet olun...
Selam ve dua ile....
*
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« Yanıtla #19 : 15 Ağustos 2007, 17:42:07 »

yorum yapmak istemiyorumu işaretledm cünkü hem ayrıcalıklıdır hemde degildr

ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu,  bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında
iMaMHaTiPLiM
*
Konu Sayısı : 17
Üye No : 607

« Yanıtla #20 : 03 Ekim 2007, 13:06:27 »

bence ayrıcalıktır.ve ben bu ayrıcalığı çok iyi yaşayanlardan biriyim.benim 7 ve 8. sınıfta arkadaş çevrem o kadar kötüydü anlatamam.daha o yaşlarda yapmadıkları şey yoktu.her türlü kötü alışkanlık vardı ve ben bütün gün bu arkadaşlarla birlikteydim.bütün serserilik yapardık.okulda hocalara kafa tutardık.kavga etmediğimiz gün yoktu.benim bu çevredeke tek ve en kötü alışkanlığım buydu kavgalara bulaşırdım.ama çok şükür ne içki ne sigara vb. bunlara kendimi kaptırmadım.Lise benim için bir dönüm noktası olacaktı.ya o arkadaşlarımla aynı liseye gidecektim yada İMAM HATİP LİSESİNE gidecektim.ben bir imam çocuğuyum ve ailemden aldığım eğitim benim aklımı başıma getirdi.tercihimi İMAMHATİPTEN yana yaptım.beni ailem hiç zorlamadı istediğin okula git dedi ve ben istediğim okula İmamhatibe gittim 2 sene önce mezun oldum ve bu okulda kendimi buldum.çevremdekiler ne kadar değiştiğimi bilir.uzun lafın kısası İMAMHATİPLİ OLMAK AYRICALIKTIR.
Bu ayrıcalığın en büyük ispatı bizlerle bu kadar uğraşılmasıdır.önümüzdeki engeller ayrıcalığımızı ortaya koyuyor ve inanıyorum ki biz engellerin hepsinin üstünden geleceğiz.
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 379
Üye No : 291
Rep Gücü : Rap 52
Kişisel Mesaj : Her $ey YaLan oLmu$ ßu DiyaRDa...

« Yanıtla #21 : 03 Ekim 2007, 13:20:03 »

imamhatip öğrencisi olmadığım için bişey diyemeyeceğim ama bence önemli olan imamhatipli olmak değil kendini iyi yetiştirmektir ben imamhatipli değilim ama kendimi geliştirdiğime inanıyorum  devam da edeceğim bu konuda buyüzden sizlerin arasındayım  bu benim fikrim tabi karşı çıkanlarda olabilir saygı duyuyorum ...

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
iMaMHaTiPLiM
*

« Yanıtla #22 : 03 Ekim 2007, 14:09:08 »

merveli kardeşim yazdıkların çok doğru.işte ayrıcalık burda ortaya çıkıyo zaten.imamhatipler Kişinin kendini iyi yetiştirebilmesi için çok iyi bir okul.benim nice iyi yetişmiş arkadaşlarım var düz liseye gidip bozulan.
*

« Yanıtla #23 : 03 Ekim 2007, 14:13:21 »

merveli kardeşim yazdıkların çok doğru.işte ayrıcalık burda ortaya çıkıyo zaten.imamhatipler Kişinin kendini iyi yetiştirebilmesi için çok iyi bir okul.benim nice iyi yetişmiş arkadaşlarım var düz liseye gidip bozulan.

evet öyle ne yazık onlara ben meslek lisesi çıkışlıyım sizin kadar olmasada islamıda elimden geldiği kadar yaşamaya çalışıyorum elhamdülillah
iMaMHaTiPLiM
*

« Yanıtla #24 : 03 Ekim 2007, 14:17:38 »

Rabbim cümlemize hayatımızı islam çerçevesinde yaşamayı nasip etsin
*

« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2007, 14:19:49 »

Rabbim cümlemize hayatımızı islam çerçevesinde yaşamayı nasip etsin

amin ....
*
Üye Grubu : Klas Sever
Konu Sayısı : 7
Üye No : 221
Rep Gücü : Rap 0
Kişisel Mesaj : ALLAH VAR; SORUN YOK..!!!

« Yanıtla #26 : 03 Kasım 2007, 02:54:52 »

TABİKİ AYRICALIKTIR şampiyon İMAM HATİPLİ KARDEŞLERİMİN BİR YARIŞMASINA KATILDIM SADECE UFAK Bİ YARIŞMA AMA HARİKA Bİ HAZ ALDIM Kİ DÜŞÜNÜN BİDE ORADA O ORTAMDA OKUMAYI...  öpücük

BENDE ÇOK İSTEMİŞTİM AMA NASİP MERVELİ KARDEŞİMİZİN DEDİĞİ GİBİ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YAŞAMAYA ÇALISIYORUZ ELHMDULİLLAH  ağlayan
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? klas, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? sinema, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? film, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? haber,Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? teknoloji, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? televizyon, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? anket, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? fragman, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? mizah, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? komik indir, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? program yükle, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? download, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? ilahi, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? resim, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? islam, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? anket,Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? video, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? imamhatip,Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? dini bilgi, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? resim, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? siir, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? biyografi, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? sehirler, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? moda, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? dizi, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? photoshop, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? font, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? dizisi, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? smf, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? sözleri, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? avatar, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? sohbet , Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? smf mod, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? windows, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? futbol, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? smf tema, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? smf seo,Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? donanim, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? wallpapers, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? çözüm, Sizce İmamhatip Öğrencisi olmak Bir Ayrıcalıkmıdır? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: