Klas En Klas Forum Sitesi
04 Temmuz 2008, 18:13:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı?
Evet
Hayır

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı?  (Okunma Sayısı 159 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 2357
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 101
Kişisel Mesaj : Canım sıkılıyor

« : 08 Mayıs 2007, 12:29:36 »

Sorumuz bu :
Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı?

Yorumlarınız nelerdir?
Moderatöre Bildir   Logged

Bize ait Siteler
|Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Merak iyidir
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Hz.Muhammed (s.a.v.)
| Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
En Klas Forum
|
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2007, 10:35:02 »

Vardır... hatta dünya üzerinde hemen hemen bütün devletlerde vardır.. normalk şartlarda gerekli ve faydalı bir durum olduğunu düşünüyorum..ama sonyç itibari ile köt oluyor..sebebi ise seçilen kişilerin amaçlarından sapmaları ve yetkilerini kötüye kullanmaları..fazla yetki verildiği için kendilerinin istekleri doğrultusunda hareket ediyorlar v daa sonra önün geçilmez bir hal alıyorlar...

valla çok sevdiğim konulardan birisin değinmişin abi şimdi burda saatlerce yazardım aam hem benim zamanım yok hem de millet gına gelir.. bu kadar yeterli şidilik :):):)
Administrator
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45

« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2007, 09:54:02 »

derin dewlet her ülkede warda ne bilim sanki bizim ülkede biraz fazla derin...herkeste farkında zaten...

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
sensizlik_ve_ben
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2007, 21:21:12 »

BeNcE De vArDıRrRr  gülümse
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2007, 17:12:57 »

bencede war we olmalı bu konu ile ilgili kitap okumak istiyorum bi tawsiye
ESEDULLAH_HAKAN  anlat sen biras daha sewe sewe okurum

ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu,  bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: devlet

Otomatik Tag
Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? klas, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? sinema, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? film, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? haber,Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? teknoloji, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? televizyon, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? anket, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? fragman, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? mizah, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? komik indir, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? program yükle, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? download, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? ilahi, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? resim, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? islam, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? anket,Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? video, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? imamhatip,Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? dini bilgi, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? resim, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? siir, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? biyografi, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? sehirler, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? moda, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? dizi, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? photoshop, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? font, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? dizisi, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? smf, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? sözleri, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? avatar, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? sohbet , Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? smf mod, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? windows, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? futbol, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? smf tema, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? smf seo,Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? donanim, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? wallpapers, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? çözüm, Sizce Türkiyede Derin Devlet varmı? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: