Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Şiir Köşesi > Güzel Şiirler > son mektup
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi son mektup
Cevaplar 0
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 64
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: son mektup  (Okunma Sayısı 64 defa)
29 Haziran 2007, 01:58:52
Üye Grubu : Klas Delisi
Yas : 19
Kayit Tarihi : 24 Haziran 2007, 01:48:10
Mesaj Sayisi : 204
Konu Sayisi : 33
Üye No : 382
Rep Gücü : Rap 2

« : 29 Haziran 2007, 01:58:52 »

bunu yazmam yasaktı bana ama yinede yazıyorum büyük bir ceza alacağım bunu biliyorum ama sana son kez birşeyler yazmak istedim.. artık beni hükmedn kalbim diil.. o yüzden alıyorum ya cezaları.. seviyordum ölümüne .. artık biz olmuştuk şimdi ise bitmişliğin içindeyiz... neoldu bize diyordum ikimizde birbirmiziden beteriz sen gider erkeklerle.. ben de kızlarla aslında birtek sen vardın başta... şimdi seni unutabilmek.. yalnızlığımı paylaşabilmek için birinin yanımda bulunmasını istiyorum.. sende anla beni o kadar çok acı çektirdin ki.. yıpranmışlığım... ölmüştüğüm. sana olan aşkım bile yoruldu.. hala seviyorum... ama birşeyler yap.. ölmek üzere olan o sağ yanım vardı seni seven.. sensiz daha fazla yaşayamaz... yanımda ki o kızmı.. korkma ondan biz arkadaşız yalnızlığımı paylaşacak birillerine ihtiyacım vardı ... ona ihtiyacım var o olmasa yaşayamazdım senin bu yokluğunda anla beni..
kirliydin benmim için aldatmıştın beni.. ilk defa olur galiba.. bu affetsem seni.. affetmiyorum ama bir şans daha vermek istiyorum.. sende kabul edersen.. ama geç karşıma ve de artık bir daha yapmam de.. bıraktım de ... hani demiştin ya huylu huyundan vazgeçmez diye.. o o kadar çok canımı yaktı ki anlatamam saatlerce düşünüp durdum... bu arada artık ağlamıyorum ağlayan seni seven tarafımmış şimdi nerde dersen yaşlandı zor nefes alıyor ölmek üzere o ağlıyormuş.. sensizim şimdi komada galiba.. hiç hissetmiyorum birşeyler demiyor bile... bu büyük aşk onu çok yordu... nefesi de gitti.. ölmek üzere... bu seni seven o tarafımın snden son isteiği.. biten bizi tekrar yaşat.. ölmedi.. ama çok yıprandı ... çok şey kaybetti ama tekrar kazanılabilir... artık bırak şu chat işlerini, erkekleri lütfen benim yerime onları seçtin durdun soruyorum sana mutlumusun onlarla ...
mutluyum diyorsan bir lafım yok sana benim seni seven o ölmek üzere tarafıla .. bir kaç gün daha seni severim daha sonra ölür gider... sanki çok umrumda ölümüne sevmiştim.. sevdiğim insanın tercihine kalmış .. ister gelir.. beni göremeyeceğim bir daha bir mutlulukla donatır.. ister gelmez ölüme terkeder ..
sensiz ölü gibi de olsam yaşarım nasıl olsa .. herşeyimdin sen benim.. canımdın .. nefesimdin.. şimdi neyim olmak istiyorsun
sen seç herşey senin elinde ...
biten aşkıma
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: