Klas En Klas Forum Sitesi
04 Temmuz 2008, 18:24:53 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Tigana the end!  (Okunma Sayısı 101 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Konu Sayısı : 184
Üye No : 11
Rep Gücü : Rap 4

« : 14 Mayıs 2007, 23:30:03 »

Beşiktaş, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Fransız teknik adam Jean Tigana ile yollarını ayırdı.
14.05.2007

Siyah-beyazlı yönetim, daha önce sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Fransız teknik adam ve avukatlarıyla bugün bir araya gelerek sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesini kararlaştırdı. Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Tigana ile anlaştıklarını ve sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdirdiklerini söyledi. Turkcell Süper Lig’deki son 2 maçta takımın başında antrenör Tayfur Havutçu ile İdari Menajer Ali Gültiken’in yer alacağı öğrenildi.

Moderatöre Bildir   Logged

EZAN DİNMEZ DİYEN BAYRAK İNMEZ DİYEN ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR!...
Eğil kulak ver Ceddine
Türk'e kefen kimin haddine
Avrupa'dan Çin Seddi'ne
Türk'e rehber KUR'AN olsun
Hedef bize TURAN olsun!...
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 19:57:36 »

ben şahsen cok sewindm ertugrul saglamın teknik direktör olmasına cok efendi birisi cok kanım ısındı niyeyse inş hayırlı olur we bu sene sampiyon BEŞİKTAŞ olur
Moderatöre Bildir   Logged

ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu,  bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
Tigana the end! klas, Tigana the end! sinema, Tigana the end! film, Tigana the end! haber,Tigana the end! teknoloji, Tigana the end! televizyon, Tigana the end! anket, Tigana the end! fragman, Tigana the end! mizah, Tigana the end! komik indir, Tigana the end! program yükle, Tigana the end! download, Tigana the end! ilahi, Tigana the end! resim, Tigana the end! islam, Tigana the end! anket,Tigana the end! video, Tigana the end! imamhatip,Tigana the end! dini bilgi, Tigana the end! resim, Tigana the end! siir, Tigana the end! biyografi, Tigana the end! sehirler, Tigana the end! moda, Tigana the end! dizi, Tigana the end! photoshop, Tigana the end! font, Tigana the end! dizisi, Tigana the end! smf, Tigana the end! sözleri, Tigana the end! avatar, Tigana the end! sohbet , Tigana the end! smf mod, Tigana the end! windows, Tigana the end! futbol, Tigana the end! smf tema, Tigana the end! smf seo,Tigana the end! donanim, Tigana the end! wallpapers, Tigana the end! çözüm, Tigana the end! moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Theme by m3talc0re.com  |  Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.53 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu