Klas En Klas Forum Sitesi
06 Temmuz 2008, 02:29:43 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: transferlerden taraftarlar memnun mu???  (Okunma Sayısı 71 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*
Üye Grubu : Klas Hastası
Konu Sayısı : 7
Üye No : 395
Rep Gücü : Rap 1
Kişisel Mesaj : bir baktım her şey ciddi hemen uyandım

« : 11 Temmuz 2007, 10:35:07 »

ben beşiktaş taraftarı olarak cok olmasa memnunum en cok kaleci hakan arıkana sewindim
Moderatöre Bildir   Logged

ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu,  bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
transferlerden taraftarlar memnun mu??? klas, transferlerden taraftarlar memnun mu??? sinema, transferlerden taraftarlar memnun mu??? film, transferlerden taraftarlar memnun mu??? haber,transferlerden taraftarlar memnun mu??? teknoloji, transferlerden taraftarlar memnun mu??? televizyon, transferlerden taraftarlar memnun mu??? anket, transferlerden taraftarlar memnun mu??? fragman, transferlerden taraftarlar memnun mu??? mizah, transferlerden taraftarlar memnun mu??? komik indir, transferlerden taraftarlar memnun mu??? program yükle, transferlerden taraftarlar memnun mu??? download, transferlerden taraftarlar memnun mu??? ilahi, transferlerden taraftarlar memnun mu??? resim, transferlerden taraftarlar memnun mu??? islam, transferlerden taraftarlar memnun mu??? anket,transferlerden taraftarlar memnun mu??? video, transferlerden taraftarlar memnun mu??? imamhatip,transferlerden taraftarlar memnun mu??? dini bilgi, transferlerden taraftarlar memnun mu??? resim, transferlerden taraftarlar memnun mu??? siir, transferlerden taraftarlar memnun mu??? biyografi, transferlerden taraftarlar memnun mu??? sehirler, transferlerden taraftarlar memnun mu??? moda, transferlerden taraftarlar memnun mu??? dizi, transferlerden taraftarlar memnun mu??? photoshop, transferlerden taraftarlar memnun mu??? font, transferlerden taraftarlar memnun mu??? dizisi, transferlerden taraftarlar memnun mu??? smf, transferlerden taraftarlar memnun mu??? sözleri, transferlerden taraftarlar memnun mu??? avatar, transferlerden taraftarlar memnun mu??? sohbet , transferlerden taraftarlar memnun mu??? smf mod, transferlerden taraftarlar memnun mu??? windows, transferlerden taraftarlar memnun mu??? futbol, transferlerden taraftarlar memnun mu??? smf tema, transferlerden taraftarlar memnun mu??? smf seo,transferlerden taraftarlar memnun mu??? donanim, transferlerden taraftarlar memnun mu??? wallpapers, transferlerden taraftarlar memnun mu??? çözüm, transferlerden taraftarlar memnun mu??? moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: