Klas En Klas Forum Sitesi
20 Temmuz 2008, 12:48:00 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GoogleTagged Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: turgay başyayla--yanıyorum  (Okunma Sayısı 42 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLME
*
Üye Grubu : Klas Sever
Konu Sayısı : 17
Üye No : 827
Rep Gücü : Rap 1

« : 17 Mart 2008, 20:40:37 »

YANIYORUM
Bahçe duvarından aştım
Sarmaşık güllere dolaştım
Öptüm sevdim helallaştım
Yanıyorum yanıyorum hele

Mayii oldum gonca güle
Acem şalı ince bele

Bir bakışta yaktın beni
Dert ile bıraktın beni
Yaktın beni yaktın beni
Yanıyorum yanıyorum hele

Mayii oldum gonca güle
Acem şalı ince bele

Yeter naz eyleme bana
Gel göreyim kana kana
Aşık oldum gülüm sana
Yanıyorum yanıyorum hele

Mayii oldum gonca güle
Acem şalı ince bele
Moderatöre Bildir   Logged

BİR YERİN ADINA DENİLDİMİ '' TÜRK'' ÜLKESİ
GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAĞIM ''EZAN'' SESİ
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Otomatik Tag
turgay başyayla--yanıyorum klas, turgay başyayla--yanıyorum sinema, turgay başyayla--yanıyorum film, turgay başyayla--yanıyorum haber,turgay başyayla--yanıyorum teknoloji, turgay başyayla--yanıyorum televizyon, turgay başyayla--yanıyorum anket, turgay başyayla--yanıyorum fragman, turgay başyayla--yanıyorum mizah, turgay başyayla--yanıyorum komik indir, turgay başyayla--yanıyorum program yükle, turgay başyayla--yanıyorum download, turgay başyayla--yanıyorum ilahi, turgay başyayla--yanıyorum resim, turgay başyayla--yanıyorum islam, turgay başyayla--yanıyorum anket,turgay başyayla--yanıyorum video, turgay başyayla--yanıyorum imamhatip,turgay başyayla--yanıyorum dini bilgi, turgay başyayla--yanıyorum resim, turgay başyayla--yanıyorum siir, turgay başyayla--yanıyorum biyografi, turgay başyayla--yanıyorum sehirler, turgay başyayla--yanıyorum moda, turgay başyayla--yanıyorum dizi, turgay başyayla--yanıyorum photoshop, turgay başyayla--yanıyorum font, turgay başyayla--yanıyorum dizisi, turgay başyayla--yanıyorum smf, turgay başyayla--yanıyorum sözleri, turgay başyayla--yanıyorum avatar, turgay başyayla--yanıyorum sohbet , turgay başyayla--yanıyorum smf mod, turgay başyayla--yanıyorum windows, turgay başyayla--yanıyorum futbol, turgay başyayla--yanıyorum smf tema, turgay başyayla--yanıyorum smf seo,turgay başyayla--yanıyorum donanim, turgay başyayla--yanıyorum wallpapers, turgay başyayla--yanıyorum çözüm, turgay başyayla--yanıyorum moda // KlasFRM.CoM // Klas En Klas Forum Sitesi //

Gitmek istediğiniz yer: