Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Sohbet ve Eğlence > Sohbet-Geyik (Moderatör: TURKUAZ) > YakilmiŞ Mektuplar , YikilmiŞ Bİr Hayat
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi YakilmiŞ Mektuplar , YikilmiŞ Bİr Hayat
Cevaplar 1
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 71
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: YakilmiŞ Mektuplar , YikilmiŞ Bİr Hayat  (Okunma Sayısı 71 defa)
18 Temmuz 2007, 16:16:58
ahmet koçyiğit
Üye Grubu : Klas Dostu
Yas : 30
Kayit Tarihi : 16 Temmuz 2007, 12:43:22
Mesaj Sayisi : 67
Konu Sayisi : 26
Üye No : 465
Rep Gücü : Rap 4

« : 18 Temmuz 2007, 16:16:58 »

Yaşanmışlıkların ardında avuçlarında ne kalır insanların…
Birkaç güzel hatıra düşlerde, yalancı bir tebessüm yüzlerde ve hiç dinmeyen yaşlar gözlerde…
Elinizde kalan tek yırtık resimde hangi geleceği görüyorsunuz yaşamayı dileyip de dünlerde bıraktığınız.
Hangi gerçekler masala karıştı biliyor musunuz...

Peki ya sen biliyor musun ardında ne bıraktığını yada neleri de beraberinde götürdüğünü giderken…
İçimdeki yarınlara dair inançlarımı da götürdün valizinde, yol arkadaşın ise gözlerimde silemediğin nefretin oldu haberdarmısın.....
Açtığın yaraları senden başka kim silebilir ki kime bağlayayım umutlarımı kimin omzunda doyasıya ağlayayım.
Kime derdimi yanayım kimden merhem bulayım.Giderken silebilseydin keşke gönlümdeki yaşları da, onları da götürseydin yada....

Böylesine ağır gelmezdi belki nefes almak bile bana…
Şimdi evinin duvarlarında duyuyor musun sesimi yada gülüşlerimi gece yarılarına kadar gelmeni beklediğim penceren hatırlatıyor mu beni sana…
Gülümseyerek çektirdiğimiz resimler bile ağlıyor şimdi. Ben ağlamışım çok değil ki…
Gelirken kucak dolusu sevgiden başka ne beklemiştim ki senden içimdeki sevgini de götürdün....

Şimdi ardından adını bin defa nefretle anıyorum, seni düşündüğümde yazdığım her kelimeden kinim kokuyor buram buram duyuyor musun?
Son nefesimde bile O’na beddualar etmemi nasip et Allah’ım diye ettiğim duaları biliyor musun?
Neden böyle derinden ah çektiğimi her hücrenle hissediyormusun...?

Nasıl duyacak ki taşlaşmış, sevgiyi bilmez yüreğin. Nasıl hissedecek çaresizlikle örülmüş hücrelerin.
Anlayabilseydin sonu böylesine acı biter miydi bir sevda daha, küllenir miydi yakılmış mektuplarınla…
Şimdi senden bana tek kalan yakılmış mektuplar, yırtılmış resimler, yıkılmış bir hayat…..
Moderatöre Bildir   Logged

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
18 Temmuz 2007, 16:20:00
yoruldum...
Bayan Moderatör
*
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 17:20:28
Mesaj Sayisi : 2623
Konu Sayisi : 231
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 310
Kisisel Mesaj : Daha yolun başındayım...

« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2007, 16:20:00 »

paylaşım için tşkler çok güzel bir yazı ağlayan
Moderatöre Bildir   Logged

вαzєη уσяgυηℓυк ∂üşєя göηℓüмє....۲۹.۱۱.۲۰۰۷
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: hayat

Gitmek istediğiniz yer: