| 09 Aralık 2007, 15:52:41 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 15:12:11
Mesaj Sayisi : 5347
Konu Sayisi : 738
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 112
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....
|
 |
« Yanıtla #30 : 09 Aralık 2007, 15:52:41 » |
|
bence çok iğrenç bir dizi... türk dizi furyasına bir yenisi eklenmiş... yozlaşmış pisliğin batağına girmiş bi aileden bahsediliyor burda arkadaşlar! hangisi müslüman hangisinin inancı var ..böyle dizilerle halkı içten içe uyutuyorlar...genç kızlara meşru olmayan,dinen caiz olmayan işleri öğretiyorlar!! doğan kartel vs. medyalardan ne beklersiniz!! halkımızı yozlaştırdılar zamanla pisliklerini empoze ettiler ve biz hala bunun farkında değiliz! biz daha bunları aşamadık! uyutuluyoruz farkında değiliz...bilboardlarda bir sürü ahlaksız iğrenç resim bir sürü alakasız resim biz onları seyrediyor onların ürünlerini satın alıyoruz! dinimizi vermeyelim böyle insanların eline... onları izlemeyerek gazetelerini satın almayarak protesto edelim... bari biz imamhatipliler uyanalım!
canım ben bu konuda senle aynı fikirde değilim açıkçası... neden dersen??çünkü insanlar ne görmek ne almak isterlerse bir şeyden..onu alırlar...bizim bu dizi yi izleyişimizin sebepleri bir aile nasıl dağıldığıını görüyoruz..gördüğün gibii dizide zaten...yaptığın şeylerin sonunda nasıl acı çektiğini..ve bunun bi hata olduğunu gösteriyor bence...bence bunları ben anlatmazsam o anlamazsa..olmaz bunun bi hata olduğuna geçler o zamn nasıl farkına varacaklar ben gerçekten dizinin konusunu çok beğenerek izliyorum.. bir babnın evlada sevgisii...bir evladın babasına alan güvenci..bence bunlar güzel konular ben böyle düşünüyorum.. bence körü körüne bu kötüdür deyip geçme..eğer sen bunu körü körü kötü olduğuna inandıysan zatenn bunun iyi mi kötü olmasına da karar veremezsin diye düşünüyorum...kaç bölümünü izledin acaba dizinin...bi filmlin kötü olup olmadığını bi kaç bölüm izlemeklede kötü olacağına da karar veremezsin.. neyse tabi bu snein fikrin bakalım diyer üyelerin düşüncelerinide merak ediyorum...bakalım belkide biz yanlış düşünüyoruzdur ama benim şahsi fikrim bu...
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 16:14:56 |
|
Bayan Moderatör
Yas : 18
Kayit Tarihi : 27 Haziran 2007, 00:41:05
Mesaj Sayisi : 1242
Konu Sayisi : 34
Üye No : 402
Rep Gücü : Rap 22
Kisisel Mesaj : ã$¦kåtÙL ®Âßë
|
 |
« Yanıtla #31 : 09 Aralık 2007, 16:14:56 » |
|
bence yelikubi dürümden daha haklı çünkü ben inanıyorum ki bizler örnek olmak zorundayız.doğan medyanın çıkarmış olduğu bir filmi izlemak bilmem ki.hadi tmm izlediniz ammenna o zman bence güzel bişiy olduğunu savunmamamız lazım ama tabiykide bu benim görüşüm yine siz bilirsinz tabi 
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 16:19:34 |
|
Mesaj Sayisi : 596
Konu Sayisi : 55
Üye No : 307
Rep Gücü : Rap 30
Kisisel Mesaj : k.f.d
|
 |
« Yanıtla #32 : 09 Aralık 2007, 16:19:34 » |
|
biz imamhatipliyiz... iyiyi kötüyü çok iyi biliriz...kendimize iyiyi nerden almamız gerektiğinide ... onlar sana 1 iyi gösterirken 10 larca kötü aşılıyolar bilinçaltına...hep bu bahane söylenir..ben iyiyi alıyorum diye...sorsana bi kendi kendine neden bu dizide insanların müslüman olduklarına dair bir belirti yok? madem o kadar iyiler...neden 1 kere olsun namaz kılarken sahne geçmiyor? neden kadınların başı açık? bunlar meşru şeyler gibi gösteriliyor ve uyutuluyoruz... hadi onuda geçtik bir kafir ailenin hayatı olmasınıda boşverdik...bir kere bu kanal kafirlerin...amerikayı danimarkayı boykot ediyoruz ama biz kafirlerin kanallarının dizilerini takip ediyoruz...hemde bu dizide iğrençlikler üstüste... kitaptaki olaylarla alakası olmayan iğrençlikler yazılmış... ve biz imamhatipliler müslümanız diyip kafire para kazandırıyoruz bile bile... bize başımızı açtırıyolar!! peki neden?? senelerdir sırtımıza bastırarak yükselttiğimiz için onları böyle yüceltiyoruz onların kanalizasyonlarını izliyoruz,gazetelerini okuyoruz!! daha çok baş açtırırız!! kendi geleceğimizi kendimiz mahfettik... ve bizler imamhatipliyiz!
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 22:56:46 |
|
Üye Grubu : Klas Delisi
Kayit Tarihi : 10 Kasım 2007, 12:07:08
Mesaj Sayisi : 278
Konu Sayisi : 80
Üye No : 671
Rep Gücü : Rap 14
|
 |
« Yanıtla #33 : 09 Aralık 2007, 22:56:46 » |
|
yelikubi bazı yönleriyle haklısın, ama dizide yozlaşmış pisliğe batmış bir aileden bahsedilmiyor. zaman içerisinde aile fertlerinin aileden kopmasından ve büyük şehre uyum sağlayamayışından bahsediliyor. Ama bu dizinin bana kötü örnek olduğunu düşünmüyorum aksie insanlara ibret oluyorlar Aile sözünden çıkan kızların ne hallere düşeceğini çokta güzel gösteriyorlar.
O medya grupları hakkında söylediklerine katılmıyor deilim tabiki benim dini inançlarıma dil uzattıkları dizilerini (misal kavak yelleri onun gerçekten çok kötü örnek olduğuna katılıyorum) izlemiyorum hatta o kanalların haberlerini izlemem tartışma programlarını izlemem gazetelerini almam ama bana veya insanlara ibret olabilecek şeylerin izlenmesinden yanayım...
|
Ar ile namus kalmadı gitti Yüzler siyah oldi, haya da gitti, Dünyada yaşamak kemale yetti, Hükemâ–yı zaman nanay oynarlar. ** Avretler, erine itaat etmez, Erlerin sözü avrete kâr etmez, Evlât baba ile iftihar etmez, Hükemâ–yı zaman nanay oynarlar... Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 23:06:17 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 15:12:11
Mesaj Sayisi : 5347
Konu Sayisi : 738
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 112
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....
|
 |
« Yanıtla #34 : 09 Aralık 2007, 23:06:17 » |
|
yelikubi bazı yönleriyle haklısın, ama dizide yozlaşmış pisliğe batmış bir aileden bahsedilmiyor. zaman içerisinde aile fertlerinin aileden kopmasından ve büyük şehre uyum sağlayamayışından bahsediliyor. Ama bu dizinin bana kötü örnek olduğunu düşünmüyorum aksie insanlara ibret oluyorlar Aile sözünden çıkan kızların ne hallere düşeceğini çokta güzel gösteriyorlar.
O medya grupları hakkında söylediklerine katılmıyor deilim tabiki benim dini inançlarıma dil uzattıkları dizilerini (misal kavak yelleri onun gerçekten çok kötü örnek olduğuna katılıyorum) izlemiyorum hatta o kanalların haberlerini izlemem tartışma programlarını izlemem gazetelerini almam ama bana veya insanlara ibret olabilecek şeylerin izlenmesinden yanayım...
canım çok haklısın... aslında benim tam oalrak demek istediklerimi demişsin... bu arada dediğin gibi ben eskiden kavak yelleri dizisini izleyen biriydim..ama olaylar tam zıttına döndüğünü anlayınca hemen bıraktım gerçekten... bu arada sana bi konuda açıkçası çok kızdım yelikubicim bizim bu dizliyoruz diye konuları nereye getirmişinn..özelllikle biz bunu izleyince imamhatip ruhunu taşımayanlardan oluyormuşuz gibi konuşuyorsun..ne demek yanii..biz imamhatipli olamıyoruz layık değiliz mi demek istedin anlayamadım neyse konuyu abartmak istemiyorum... neyse diyecek birşey kalmamış aslında rindi şeyda ne demek isteğimi zaten en güsel şekilde anlatmış..
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 23:12:58 |
|
αн уüяєğιм çσ¢υкѕυη нαℓα вüуüуємє∂ιη
Bayan Moderatör
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 17:20:28
Mesaj Sayisi : 2252
Konu Sayisi : 188
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 262
Kisisel Mesaj : вιя мανι αçıуσяѕυη,α∂ıηα ∂üş ∂є∂ιğιη
|
 |
« Yanıtla #35 : 09 Aralık 2007, 23:12:58 » |
|
rindişeyda çok güzel anlatmış tşk ediyorum.. evet yelikubi haklı olabilirsin ama bu kadar ağır konuşmanı gerektirecek bişey yoktu ortada.. neyse konu fazla sapmasın istiyorum..daha fazla uzamasın bu mesele..herkes şahsi görüşünü belirtti.. bu konu burada kapansın..izleyen izler izlemeyen izlemez.. herkes birbirine saygı duysun..
|
“Güzellik, kiminde daha güzeldir:
Adalet güzeldir, fakat idarecide daha güzeldir.
Cömertlik güzeldir, zenginde daha güzeldir.
Vera âlimde, sabır fakirde, tevbe gençte daha güzeldir.
Hayâ güzeldir, kadında daha güzeldir.”
|
|
|
| 09 Aralık 2007, 23:13:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #36 : 09 Aralık 2007, 23:13:50 » |
|
Geleceğimizi bizim mahvettiğimiz konusuna hiç mi hiç katılmıyorum bunun tek sebebi işgüzar siyasetçilerimizdir bizim tamamen dışımızda gelişen olaylardır.Bu konuların tartışılacağı yer bence burası deil sen dizi hakkında fikirlerini yazarsın imamhatip veya örtü olaylarınıda kendi bölümleriyle ilgili alanlarda tartışırsın burada deil....
|
Ar ile namus kalmadı gitti Yüzler siyah oldi, haya da gitti, Dünyada yaşamak kemale yetti, Hükemâ–yı zaman nanay oynarlar. ** Avretler, erine itaat etmez, Erlerin sözü avrete kâr etmez, Evlât baba ile iftihar etmez, Hükemâ–yı zaman nanay oynarlar... Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 10 Aralık 2007, 18:23:18 |
|
|
 |
« Yanıtla #37 : 10 Aralık 2007, 18:23:18 » |
|
şu yazdıklarınızı okudumda...okula her sabah gelirken acıdığım öğrenciler var görünce...onlar için dua ediyorum...bu sitede de bazı şeylere kapılmış,öğrenmek istemeyen gerçeği görmezden gelen insanların olması üzüyor beni... benim amacım size iyiyi güzeli öğretmek,isteyen dinler kendini kurtarır...istemeyen izlemeye devam eder... unutmayın ki; hak'tan ayrı vakit batıl'a yakındır... batılı hak'ka seçmeyin derim ben... selametle kalın...
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
|
|
|
| 11 Aralık 2007, 22:53:52 |
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 11 Aralık 2007, 22:53:52 » |
|
şu yazdıklarınızı okudumda...okula her sabah gelirken acıdığım öğrenciler var görünce...onlar için dua ediyorum...bu sitede de bazı şeylere kapılmış,öğrenmek istemeyen gerçeği görmezden gelen insanların olması üzüyor beni... benim amacım size iyiyi güzeli öğretmek,isteyen dinler kendini kurtarır...istemeyen izlemeye devam eder... unutmayın ki; hak'tan ayrı vakit batıl'a yakındır... batılı hak'ka seçmeyin derim ben... selametle kalın...
yelikubi Hak'tan ayrı vakit geçirmek sadece dizi izleyerek olmuyo bilgisayar başında internettede geçen her vakit Hak'tan ayrıdır ..... İyiyi güzeli onu iyi bilen insanlara öğretmek yerinde saymaktır bence........ konuyu bence amacından çıkardık ya konunun açılma amacı zliyorum beğeniyorum veya izlemiyorum beğenmiyorumdu ama konu öyle yerlere geldiki sanki o dizi izleyenler ordaki şeyleri yapanlardır deniyobunada bi yorum yapamıcam artık .....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2007, 22:59:27 Gönderen: RindiŞeyda »
|
Moderatöre Bildir
|
|
|
|
| 12 Aralık 2007, 18:41:03 |
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 12 Aralık 2007, 18:41:03 » |
|
laf var icraat yok bildiğim halde yapıyorum ben sen ne karışırsın demeye getirmişsin ama unutmaki burda bir tek senin için konuşmadım ben genel olarak iyiyi doğruyu öğrensin arkadaşlar diye yazılmış bir yorumdu... demek biz cahilmişizde sen alimmişsin ... öyleyse senin sözlerinden şunu çıkarırız: " bu site adamı yozlaştırır hak'tan ayrıdır..girme abi siteye madem takvasın" hayret doğrusu... herkes herşeyi biliyor da bir haddini bilemiyor ! neyse selametle kalın ben üzerime düşeni yapmış bulunmaktayım... anlaşılan müslümanlar daha çok uyuyacaklar.. çok yazık ... en azından imamhatipliler böyle olmasalar... neyse allaha emanet olun...
|
|
|
|
| 12 Aralık 2007, 19:01:43 |
|
...aciz...
Bayan Moderatör
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 10:50:55
Mesaj Sayisi : 1250
Konu Sayisi : 167
Üye No : 4
Rep Gücü : Rap 85
Kisisel Mesaj : ELHAMDULİLLAH....
|
 |
« Yanıtla #40 : 12 Aralık 2007, 19:01:43 » |
|
Yelikubi haklı.Bu tür dizilerde meşru olmayan şeyler sıradanmış gibi ve bu bizim beynimizde öyle bir yer ediniyor... Bu tür diziler bence insan hayasını gölgeliyor. Getirdikleri olabilir ama götürdüklerinin daha fazla olduğu görüşündeyim.
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 12 Aralık 2007, 23:29:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 12 Aralık 2007, 23:29:32 » |
|
Tuğba biz burada hiç bi şekilde yelikubi haksızdır ona katılmıyoruz demedikki.Elbetteki reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesindeyim bir şeyin zararlarını anlatırken onun kötü yanlarını göstermemelisin , biz sadece evet bu diziyi izliyoruz dedik ama bazı arkadaşlarımız yok izliorsanız siz kesinlikle imam hatip ruhu taşımıyorsunuz a getirdi ama ne kadar o ruhu taşıdığımı onunla tartişmıcam artık Elhamdülillah çok da güzel (o ruhu belki beni veya bizi kınayanlardan bile fazla )taşıdığımı düşünüyorum....
|
|
|
|
| 13 Aralık 2007, 00:14:11 |
|
Administrator
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #42 : 13 Aralık 2007, 00:14:11 » |
|
Burası baya karışmış araya birde ben girip Gümbürtüye gitmeyeyim ufaktan konunun nalına,mıhına vurup çıkayım 
İlk olarak Akıllı İnsan Gördüğü,Okuduğu herşeyden kendisine Faydalı olabilecek bişeyler bulup çıkarabilendir.Ve ben açıkçası bunuda öyle görüyorum.Ben TV izlemeyen biriyim.Hemde uzun yıllardır.Arda sırada bazı Dizi,Belgesel,Furbol maçı boş kaldığım bir vakitte denk gelirse bakarım oda çok nadirdir.Bu Diziyi izledi diye kimse Dinden çıkmaz,Kötü yola düşmez,ve kimse bu diziyi izledi diye Dinini başkasının eline vermez.Dediğim gibi Ancak Aklı olanlar herşeyden kendine Faydalı olacak bişeyler çıkarabilir.Faydalı bişey yoksada eline bişey geçmez boşa vakit kaybetmiş olur.Bu sebeple burada birbirinizi kıracak düzeyde böylesi bir konuyu tartışmanız açıkçası beni üzdü.Kimse etkilenmez demişken Elbette bu diziden etkilenenlerde olacaktır ama inanın baktığı diziden etkilenip oradaki hayata özenen,onlar gibi yaşamaya çalışan biriside benim gözümde Akıldan yoksundur ve böyle birisi Dizi izlemeye gerek duymaz kendine kötü örnek olacak bişeyler mutlaka bulur.
Ben burada o Dizi'yi bu Diziyi izleyip izlemeyelim Tartışması yerine neden İslami kesimden Adamakıllı bir dizi çıkamıyor nasir örneklerini gördüğümüz bir kaç kısa metrajlı ve Soluklu Dizi dışında neden bişeyler üretemiyoruz?İslam Tarihinde Binlerce Kahramınımız varken neden biz bir Örümcek Adama çekilen Filmin 10'da 1'ini bile çekemiyoruz bunları tartışmanızı isterdim.Gelişme böyle olur elbet izleyeceksin,elbet bileceksin para vermesen bile tüm Gazeteleri okuyacaksın,Düşmanın elindeki silahı bilmeden ona karşı duramazsın! Umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır.
Konuya Kilit vurmuyorum,Kimse kimseyi kırmadan ve Güzel bi şekilde Tartışmaya devam.
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 13 Aralık 2007, 01:02:27 |
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3150
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #43 : 13 Aralık 2007, 01:02:27 » |
|
Burası baya karışmış araya birde ben girip Gümbürtüye gitmeyeyim ufaktan konunun nalına,mıhına vurup çıkayım 
İlk olarak Akıllı İnsan Gördüğü,Okuduğu herşeyden kendisine Faydalı olabilecek bişeyler bulup çıkarabilendir.Ve ben açıkçası bunuda öyle görüyorum.Ben TV izlemeyen biriyim.Hemde uzun yıllardır.Arda sırada bazı Dizi,Belgesel,Furbol maçı boş kaldığım bir vakitte denk gelirse bakarım oda çok nadirdir.Bu Diziyi izledi diye kimse Dinden çıkmaz,Kötü yola düşmez,ve kimse bu diziyi izledi diye Dinini başkasının eline vermez.Dediğim gibi Ancak Aklı olanlar herşeyden kendine Faydalı olacak bişeyler çıkarabilir.Faydalı bişey yoksada eline bişey geçmez boşa vakit kaybetmiş olur.Bu sebeple burada birbirinizi kıracak düzeyde böylesi bir konuyu tartışmanız açıkçası beni üzdü.Kimse etkilenmez demişken Elbette bu diziden etkilenenlerde olacaktır ama inanın baktığı diziden etkilenip oradaki hayata özenen,onlar gibi yaşamaya çalışan biriside benim gözümde Akıldan yoksundur ve böyle birisi Dizi izlemeye gerek duymaz kendine kötü örnek olacak bişeyler mutlaka bulur.
Ben burada o Dizi'yi bu Diziyi izleyip izlemeyelim Tartışması yerine neden İslami kesimden Adamakıllı bir dizi çıkamıyor nasir örneklerini gördüğümüz bir kaç kısa metrajlı ve Soluklu Dizi dışında neden bişeyler üretemiyoruz?İslam Tarihinde Binlerce Kahramınımız varken neden biz bir Örümcek Adama çekilen Filmin 10'da 1'ini bile çekemiyoruz bunları tartışmanızı isterdim.Gelişme böyle olur elbet izleyeceksin,elbet bileceksin para vermesen bile tüm Gazeteleri okuyacaksın,Düşmanın elindeki silahı bilmeden ona karşı duramazsın! Umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır.
Konuya Kilit vurmuyorum,Kimse kimseyi kırmadan ve Güzel bi şekilde Tartışmaya devam. helal olsun soul eraser.. düzeyli bişekilde tartışmanın bitmesi için iyi bi metin yazmışsın...aynı fikirdeyim seninle..bu konuyu ben açmıştım ve açıkçası böyle atışmaları görünce pişman oldum..soul eraser gibi bende aynı şekilde tv izlemeyen biriyim..fakat bu diziyi ilk izlediğimde baya izlerlemişti ve misafir olduğum bi evde izliyorlardı ve dikkatimi çekti...gerçekten iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleri de muhakkak var..en son bölümüne geçen baktığımda tefeci rolünde ki adamın tipini ,sakallı seçmeleri dindar insanlara kasten benzetildiğini düşünmeme sebep olduve bu beni gerçekten üzdü..biraz soğudum açıkçası ama yine de boykot bazında en az yelikubi kadar hassasım fakat yelikubicim sana tamamen olmasa da bi çok açıdan katıldım ve özellikle kartel basının reytingini artırmak konusunda hem fikirim..yalnız birbirimizi bu kadar ağır eleştirmeden uyarı yoluna gidersek bence bundan çok güzel ders alınır diye düşünüyorum.
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 13 Aralık 2007, 15:28:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #44 : 13 Aralık 2007, 15:28:42 » |
|
Aslında ülkemiz tarihinde sinemya veya diziye o kadar çok malzeme varki malesef sinema ile uğraşan kişiler bunun ya farkında deil ya da batı özentileri çok daha ağır basıyor. Aslında yeni yeni tarihi olayları ele almaya başladılar fakat bunu yapanların görüşleri belli olduğu için yine kim ne tarafta ise o tarafın karakterleri ele alınıyor diğer taraf kötüleniyor.Mesela bi furya halini alan darbe filmleri ya da dizileri genel anlamda solcuların haklılıklarından bahsediyor.Daha olaylara objektif bakan bi yapıt görmüş deilim. Onun için bizim kesim çok çalışmalıki Takva da ki gibi yerden yere vurup olur olmaz şeyleri milletin gözüne sokmasınlar....
|
|
|
|
|