| 14 Aralık 2007, 19:33:14 |
|
Üye Grubu : O Bir Klas
Mesaj Sayisi : 596
Konu Sayisi : 55
Üye No : 307
Rep Gücü : Rap 30
Kisisel Mesaj : k.f.d
|
 |
« Yanıtla #45 : 14 Aralık 2007, 19:33:14 » |
|
arkadaşlar dikkat ederseniz konu ilk açıldığında herkes dizinin güzel olduğu,ailecek beğeniyle izledikleri yönünde yorumlar yazmışlar ve bu yorumlar teşvike yol açar,bilmeyenin vebalini üstlenmedir... ben bu konuda üstüme düşeni yapmaya çalıştım sizlerde ters tepki verince tartışma çıktı... benim görüşüm hala aynı,ve ne mutlu ki benim gibi düşünen arkadaşlarıma...onlar dinlerini kurtarmak için çaba gösteriyolrlarmış demekki...biz bunun gerekli olduğunu düşündük... aksini düşünmenizi anlayamadım ama inşallah zamanla olur...yinede kimsenin kalbini kırmak istemem... sürç-ü lisan ettiysek affola... selametle..
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 21:57:51 |
|
Administrator
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #46 : 14 Aralık 2007, 21:57:51 » |
|
arkadaşlar dikkat ederseniz konu ilk açıldığında herkes dizinin güzel olduğu,ailecek beğeniyle izledikleri yönünde yorumlar yazmışlar ve bu yorumlar teşvike yol açar,bilmeyenin vebalini üstlenmedir... ben bu konuda üstüme düşeni yapmaya çalıştım sizlerde ters tepki verince tartışma çıktı... benim görüşüm hala aynı,ve ne mutlu ki benim gibi düşünen arkadaşlarıma...onlar dinlerini kurtarmak için çaba gösteriyolrlarmış demekki...biz bunun gerekli olduğunu düşündük... aksini düşünmenizi anlayamadım ama inşallah zamanla olur...yinede kimsenin kalbini kırmak istemem... sürç-ü lisan ettiysek affola... selametle..
yelikubi bir sayfa yazı yazdım bu konu hakkında ya okumadın veya okudun ama aynı konuda ısrarcı davranıyorsun.Zaten bu başlıkta senin gibi düşünmeyen tek bir kişi yok,herkes aynı fikirde yalnız yazdıklarından benim anladığım kadarıyla bu Diziye bakanları (ki ben bakmadığımıda belirttim ama bakılmasına karşı değilim) neredeyse Kafir ilan etmediğin kalmış.Bu böyle olmaz ve bu şekilde tartışılmaz çünkü buradaki herkes hemen hemen aynı fikirde,aynı düşüncede ve aynı inanca sahip kişiler ve yine Eğriyi-Doğruyu,İyiyi-Kötüyü ayırt edebilecek durumda olduklarına inanıyorum.
Kısaca birdaha değineyim :
Dizi izleme Boşa zaman kaybı,Kartel Gazetesi okuma onlara prim verme,Sinemaya gitme Filme bakma zaman kaybı,günah bu şekilde örnekler çoğaltılabilir.Şimdi bizim Tartışmamız gereken kökten herşeye karşı çıkmamızın nedeni nedir?bence sorun burada..
Bir Görüşe karşı kendini savunman için o Görüş hakkında bilgi sahibi olman gerekir yoksa kendini savunamazsın,karşı görüşten biriyle münaza etmek için o kişinin fikirlerini bilmelisin yoksa o kişiye hiçbirşeyi kabul ettiremezsin,neden?Çünkü o zaman sadece kendi bildiklerini anlatırsın ki o zaten senin bildiklerine kökten karşıdır.Aklı başında bir İnsan daha öncede söyledim en kötüden bile kendisine bir ders çıkarabilendir,bir fayda sağlayabilendir.Bir Bıçak düşün ve o bıçakla neler yapabileceğini,Ekmek kesersin,meyva soyarsın yeri gelir ölmek üzere olan bir hayvanın mundar gitmemesi için o bıçakla onu temiz bir şekilde kurban edersin tersten bakarsan o bıçakla Yaratılmışların En Yücesi olan bir İnsanıda öldürebilirsin.Önemli olan Eşya'nın malzemenin kendisi değil,İnsanoğlunun onu ne amaçla kullandığıdır.Bahsi geçen Dizide (dizilerde) ki yaşam tarzını İmam Hatip gençliği-Camiası olarak tasvip etmemiz kabul etmemiz elbette mümkün değildir ve zaten özendiğimiz istediğimiz bir yaşam biçimi olsa emin ol şuan onlar gibi yaşıyor olurduk.Ve ben ne bu sitede nede aramızda olmayan hiçbir kardeşimin açıkçası o Dizileri özentiyle ve imrenerek izlediğine inanmıyorum.Daha basit bir Dille Belgeselde izliyoruz ve hiçkimse oradaki Aslan yada başka bir hayvan olmak için,yada onlara özendiği için izlemiyor,Allah-ü Tealanın yarattığı binlerce çeşit mahlukat ve onların durumlarından ibret almak için izliyor.Bundada bu bilinçle hareket ederek ve buna benzer her konuda kendimize faydalı olanı alabiliriz.
Ve yine söylüyorum; Kabahat bu Dizleri izleyenlerde değil,bunca zamandır herşeye gözünü yuman ve elini taşın altına sokmayan büyüklerimizdedir.Bugün Gençlerimiz İslami Bir Dizi,Belgesel,Film izleyemiyorsa ve bu Dizileri izliyorsa,Bir Minyeli Abdullah Filminde Başrol oynayıp daha sonra Müslümanlara en ağır hakaretlerde bulunan kimselere kaldıysa Dini Film çekmek... Bir Uhudu,Bir Bediri,Bir Hendeği Filme aktaramadıysak bu Teknoloji çağında bile,Ve Tarihimizdeki En şanlı Kahramanlardan biri olan Selahhaddin Eyyubi ile ilgili tek bir Film çekememişken "Cennet Krallığı" adıyla Hristiyan bir Yönetmen övmüşse ecdadımızı kusura bakmayın biz hala gözümüzü kapatmaya başımızı kuma gömmeye devam edelim.
Gazeteleri onlar çıkarsın,Bütün TV Kanallarını onlar işgal etsin,Sinema Filmlerini onlar Yönetsin bizde bugün kendi Gözlerimizi kapatalım,yarın çocuklarımızın Gözünü kapatalım bi kenarda kimseye bulaşmadan sessizce devam edelim Kıyameti beklemeye. Zaman Gözümüzü açma ve uyanma zamanıdır... Selametle...
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 22:15:14 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 09 Temmuz 2007, 15:12:11
Mesaj Sayisi : 5330
Konu Sayisi : 738
Üye No : 440
Rep Gücü : Rap 112
Kisisel Mesaj : S3WM3Y! ß!LM!ORS@N T@$1M@ O YÜR3Ğ!....
|
 |
« Yanıtla #47 : 14 Aralık 2007, 22:15:14 » |
|
yelikubicim...tamamen doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum fakat tamam dediğin gibi olsun.. sen tamamen haklısın... böyle bir durumda bizi uyarmaya çalışıyorsun ama hiç bir şekilde ben bu tavrınla başarılı olacağına ve ikna edici olacağına inanmıyorum.. ya sen bize yaptığımız hatadan bahsederken bile olsa dilin çok ağır bizde o zamn senin dilin ağır olduğundan sana şey diyelim bir müslüman bu kadar ağır konuşup nasıl bir kardeşinin kalbini kırar diyelim..hoşuna gidermi?? bu konu hakkında bir şey yazmayacaktım ama dayanamadım..yaptığın haksızlığa.. neyse ömer abi çok haklı konu çok dağılıp gitti...ömer abi konuyu uzatmayın bu şekilde devam etmeyin dediği için artık konuyu uzatmıyorum...selametle..
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 14 Aralık 2007, 22:23:04 |
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3150
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #48 : 14 Aralık 2007, 22:23:04 » |
|
yelikubi bir sayfa yazı yazdım bu konu hakkında ya okumadın veya okudun ama aynı konuda ısrarcı davranıyorsun.Zaten bu başlıkta senin gibi düşünmeyen tek bir kişi yok,herkes aynı fikirde yalnız yazdıklarından benim anladığım kadarıyla bu Diziye bakanları (ki ben bakmadığımıda belirttim ama bakılmasına karşı değilim) neredeyse Kafir ilan etmediğin kalmış.Bu böyle olmaz ve bu şekilde tartışılmaz çünkü buradaki herkes hemen hemen aynı fikirde,aynı düşüncede ve aynı inanca sahip kişiler ve yine Eğriyi-Doğruyu,İyiyi-Kötüyü ayırt edebilecek durumda olduklarına inanıyorum.
Kısaca birdaha değineyim :
Dizi izleme Boşa zaman kaybı,Kartel Gazetesi okuma onlara prim verme,Sinemaya gitme Filme bakma zaman kaybı,günah bu şekilde örnekler çoğaltılabilir.Şimdi bizim Tartışmamız gereken kökten herşeye karşı çıkmamızın nedeni nedir?bence sorun burada..
Bir Görüşe karşı kendini savunman için o Görüş hakkında bilgi sahibi olman gerekir yoksa kendini savunamazsın,karşı görüşten biriyle münaza etmek için o kişinin fikirlerini bilmelisin yoksa o kişiye hiçbirşeyi kabul ettiremezsin,neden?Çünkü o zaman sadece kendi bildiklerini anlatırsın ki o zaten senin bildiklerine kökten karşıdır.Aklı başında bir İnsan daha öncede söyledim en kötüden bile kendisine bir ders çıkarabilendir,bir fayda sağlayabilendir.Bir Bıçak düşün ve o bıçakla neler yapabileceğini,Ekmek kesersin,meyva soyarsın yeri gelir ölmek üzere olan bir hayvanın mundar gitmemesi için o bıçakla onu temiz bir şekilde kurban edersin tersten bakarsan o bıçakla Yaratılmışların En Yücesi olan bir İnsanıda öldürebilirsin.Önemli olan Eşya'nın malzemenin kendisi değil,İnsanoğlunun onu ne amaçla kullandığıdır.Bahsi geçen Dizide (dizilerde) ki yaşam tarzını İmam Hatip gençliği-Camiası olarak tasvip etmemiz kabul etmemiz elbette mümkün değildir ve zaten özendiğimiz istediğimiz bir yaşam biçimi olsa emin ol şuan onlar gibi yaşıyor olurduk.Ve ben ne bu sitede nede aramızda olmayan hiçbir kardeşimin açıkçası o Dizileri özentiyle ve imrenerek izlediğine inanmıyorum.Daha basit bir Dille Belgeselde izliyoruz ve hiçkimse oradaki Aslan yada başka bir hayvan olmak için,yada onlara özendiği için izlemiyor,Allah-ü Tealanın yarattığı binlerce çeşit mahlukat ve onların durumlarından ibret almak için izliyor.Bundada bu bilinçle hareket ederek ve buna benzer her konuda kendimize faydalı olanı alabiliriz.
Ve yine söylüyorum; Kabahat bu Dizleri izleyenlerde değil,bunca zamandır herşeye gözünü yuman ve elini taşın altına sokmayan büyüklerimizdedir.Bugün Gençlerimiz İslami Bir Dizi,Belgesel,Film izleyemiyorsa ve bu Dizileri izliyorsa,Bir Minyeli Abdullah Filminde Başrol oynayıp daha sonra Müslümanlara en ağır hakaretlerde bulunan kimselere kaldıysa Dini Film çekmek... Bir Uhudu,Bir Bediri,Bir Hendeği Filme aktaramadıysak bu Teknoloji çağında bile,Ve Tarihimizdeki En şanlı Kahramanlardan biri olan Selahhaddin Eyyubi ile ilgili tek bir Film çekememişken "Cennet Krallığı" adıyla Hristiyan bir Yönetmen övmüşse ecdadımızı kusura bakmayın biz hala gözümüzü kapatmaya başımızı kuma gömmeye devam edelim.
Gazeteleri onlar çıkarsın,Bütün TV Kanallarını onlar işgal etsin,Sinema Filmlerini onlar Yönetsin bizde bugün kendi Gözlerimizi kapatalım,yarın çocuklarımızın Gözünü kapatalım bi kenarda kimseye bulaşmadan sessizce devam edelim Kıyameti beklemeye. Zaman Gözümüzü açma ve uyanma zamanıdır... Selametle...ve bütün bunlara rağmen dost kim düşman kim bunu bilmeden sadece kendi içimizde ihtilafa düşersek milleti kendimizi güldürürsek yazık ...çok yazık...
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 13:56:35 |
|
|
 |
« Yanıtla #49 : 15 Aralık 2007, 13:56:35 » |
|
ne desem boş... sizleri çok iyi anlıyorum... ama beni anlıycağınızı bu saatten sonra sanmıyorum... madem herkes farkındaymış bu kadar bana karışmak düşmezmiş... ama ben hiç beklemezdim böyle yorumlar... hz.mevlana ne güzel demiş; "karşındakinin anlayabildiği kadarsın!" asım'ın nesli dedikleri... çok uzakmış bize meğer... faydam dokunduysa ne mutlu... allaha emanet olun
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphikayenin sonunda mecnun leyla'ya der ki:"eğer sen leyla'ysan...içindeki kim?...eğer içimdeki leyla'ysa...sen kimsin?"
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 16:28:29 |
|
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #50 : 15 Aralık 2007, 16:28:29 » |
|
öncelikle esselamü aleyküm diyorum ve bismillah deyip başlıyorum... kendi düşüncelerim gereği tv den olabildiğince uzak durmaya çalışan birisiyim (dizi,show vs. bazında)... ama bu diziye; seyretmeme rağmen çok iyi bir film eleştirmeni olarak gördüğüm bir arkadaşım sayesinde bayağı aşinayım... içeriği hakkında gayet bilgi sahibi oldum... biraz uzunca bir yorum olacak affola ama yazma gereği duydum çünkü üstte okuduklarım bunu gerektirdi... önce diziden başlayalım...(bu yazdıklarım sadece diziyi medya konusunda değerlendirmemdir...sadece ve sadece ''dizi'' olarak) bu dizinin genel ahlak toplum yapımıza ileri safhada aykırı bir dizi olduğu kanısındayım... bize tamamen ters düşen olayları konu edinen bir dizi... yaşanan olayları olay bazında değerlendirdiğimizde çok çirkin şeyler içerdiği konusudna herkesin hemfikir olduğu düşüncesindeyim...
şimdi gelelim üstte gördüğüm (oldukça üzücü) yorumlara...
dizi eleştirisi yaptıktan sonra yorumları ve izlenip izlenmemesi gerektiği anlamında konuya değinmek iyi olacak diye düşünüyorum...arkadaşlar... ben bu yorumlara kusura bakmayın ama bi anlam veremedim.... yani yasiz birbirinizi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz.. diziden ve fikirlerden çok siz tartışmanın rüzgarına kapılıp konuya farklı boyutlar getirmişiniz... ben biraz dışardan baktım olaya ve yaptığınız yorumların (birbirinize karşı olan) çok gereksiz ve üzücü olduğunu gördüm... bakın unutmayın hiç bir zaman tek doğru yoktur sosyal yaşamda ( manevi doğrular hariç)... siz bu ayrıntıyı kaçırmış olmanız gerek ki işi tek doğruya bağlama çabasına girip birbirnizi üzecek şeyler yazmışınız...şimdi bakın bunu nasıl yaptığınızı size götermeye çalışayım... siz de göreceksiniz ki birden fazla doğru var ve hepiniz farklı boyutlarda haklısınız... diziyi izleyip izlememenin doğruluk boyutu... şimdi ibret alma konusunu göz önünde bulundurursak izlemenin doğru olduğu kanısına ama etkilenip bilinçaltımızda yer etmesi konusunu düşündüğümüzde ise bakmamanın doğru olduğuna karar veririz... bakın size iki doğru... izleyip onlara tiraj kazandırmak konusunu düşününce izlememenin doğru izlemeyip de onlara buğz etmekten ve ibret almaktan bi-haber olursak izlemenin doğru olduğunu görürüz...iki doğru daha...
esas üzücü olan mesele ise şu : hepinz aynı amaca ilerliyorsunuz... ama yollarnız farklı...ve bunu farkedemeyecek kadar tartışma psikolojisine girip haklılık mekanizmalarınızı en ön safhalara taşıyıp tartışmayı olay eleştirisi boyutundan çıkarıp kişisel eleştiriye dönüştürmüşünüz... gittiğiniz yer aynı yolunuz farklı... ve aynı amaca gittiğiniz içn birbirinize destek olmak varken tam tersi bir duruma düşmüşünüz... nereye gittiğinize değil nerden gittiğinize bakmışınız... yolun ne önemi var siz nereden gittiğinize değil nereye gittiğinize bakın... amacınıza değil aracınıza takılıp kalmışınız... benim yolum doğru kavramına kapılmışınız... ''teşbih de hata olmaz derler... şöyle bir örnek vereyim... : tarikatlar.... ALLAHa giden yollar... hepsi farklı yoldan gider ama varacakları yer aynı kapıdır... birisi A yolundan gider ulaşır birisi B kapısından gider ulaşır... ama varılan yer aynıdır.. yoluın sonu tekdir... yani gördüünüz üzere yolun hiç bir önemi yok siz o yönetimi kullanırsnız bir başkası diğğer bir yöntem kullanır... fıtratınıza uygun olanı seçip ilerlemeniz sizin için en hayırlı ve en doğru olandır... bu yazdıklarımı okuduğunuzda aslında kişisel tartışmanın yanlış olduğunun frkına varacağınızı umuyorum... bu yazdıklarımdan sonra hala aynı şeye takılıyorsaız şundan emin olun : siz haklı olanı bulmaya değil nefsinizin kabullendirme isteğini tatmin etmeye çalşıyorsunuz demektir...
yorumlarla ilgili de bi kaç şey daha söylemek istiyorum... yelikubinin dizi konusundaki yaptığı yorumlara tamamen katılıyorum... dizi hakkında sölediği herşeye bir fazla eleştiri katarak çok doğru diyorum.. yalnız mesajlarda gördüğüm kişilere yönelme eğilimine girmiş mesajlarında da ayıp ettiğini söylemeden geçemiycem... diziyi yorumlaman süper olmuş tam hakkını vermişin ama diğer arkadaşlara yönelik yorumların gerçekten çok üzücü... belki bi anda duygularını dizginleyememiş dizideki iğrençliklerin etkisi ile arkadaşlara da bi anlık sinirle yazmış olmalısın... yoksa böyle şeyleri yazacağını zannetmiyorum... dediğim gibi herkesin dşüncesi farklıdır onlar farlı bir yol izlemişler o yolu seçmişler.. kendilerine ibretlik olarak bir örnek almış olabilirler.. bu durumda onların fazla üstlerine gitmenin haksızlık oduğunu düşünüyorum.... herkesi iyiliğini düşünerek uyarı maksatlı yazdığını söylemişin.. buna da inanıyorum... ki öyle olduğundan da eminim... ama uyarıyı biraz yanlış bir dille yapmışın sanki.. fazla yüklenmişin bazı konularda... ama tekrar söylüyorum dizi konusundaki yorumlarına birebir katılıyorum...
kendi acizane fikrim bu diziyi asla seyretmem... ama seyredenin de ne niyetle seyrettiğini bilmediğim için asla yanlış yapıyor demem..herkesin kendi doğruları olduğunu düşünmemiz gerekir... ben nasıl seyertmek yanlışdır deyip sebebini belirtiyorsam seyreden de üstteki sebeplerden birisini gösterip ben de bunun içn seyrediyorum dediğinde onun da haklı oladuğunu göreceğimden burda seyretmeyin demek yalış olur... ben seyretmem orası da benim doğrum... seyreden de seyreder o da onun doğrusu... uzun lafın kısası.. doğru tek değildir sosyal yaşamda... herşeyin bir sebebi olduğuna göre doğru bazen çoklu bir kavram haline gelir... doğru tek değildir... vardığımız yerdei doğru hariç hepsi bir doğruda birleşir...
teşekkürler.... bu yazdıklarımdan sonra aynı tartışmaya devam ederseniz daha fazla bişey diyemem... herkes haklılık kavramından bir pay alıyor...bir bütünden alınan parçalar... ve hepside doğrudan alınmış.. bunun hangisinin daha çok doğru olduğu tartışılır mı sizce...??.. ikisi de doğru sonuçta...
hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.... temennim bütün konularda olayın içne dalmayıp biraz dışardan baktığımızda gerçekleri daha iyi görebileceğimizi anlamamızdır..selametle....
SİGARATÖR...ASYALI...
|
|
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 16:56:15 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #51 : 15 Aralık 2007, 16:56:15 » |
|
hakan abi söylediğin her kelime bana göre çok çok doğru...olay nerelerden nerelere geldi..beni üzen olayda buydu zaten..anlatmaya çalıştım haklısınız dedim ama bizim imamhatipli olmamıza bile karışıldı açıkçası..ben kırgınlığımı dile getirmek istiyorum..beni bu konu çok üzdü..yapılan yorumlar..yanii dediğin gibi bir bütün olup sonuca ulaşmalıydık a yolu b yolu önemli değildi..ama bir film yüzünden benim imamhatipli olmama karışılması..sanki ben bunu taşıyamıyormuş gibi anlatılması çok kötü..herkesin şahsi fikri..yanlış diyemeyiz zaten..üzerimize imamhatipli olmak konusunda çok gelindiği için konu bu kadar uzadı..neyse bir hatadır her üye tarafndan oldu..bizimde yazdıklarımızda kusuralarımız yok değildir hanii..ama işte kırdık bir şekilde birbirimizi..neyse selametle..
|
***** S3WG! BULM@K !Ç!N @R@Y1$@ Ç1KM@Y1N @LD@N@ ß!L!RS!N!Z ÇÜNKÜ 3N DOĞRU S3WG! UMM@D1Ğ1N1Z @ND@ G!R3R H@Y@T1N1Z@ V3 S!Z D@H@ N3 OLDUĞUNU @NL@M@D@N TUT@R 3L!N!ZD3N.... *****Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 17:41:38 |
|
Administrator
Yas : 24
Mesaj Sayisi : 3150
Konu Sayisi : 473
Üye No : 15
Rep Gücü : Rap 45
|
 |
« Yanıtla #52 : 15 Aralık 2007, 17:41:38 » |
|
bu konunun suyu fazla ısındı...biraz daha bu konu üzerinde tartışılırsa kilit vuralım derim..tartışmak kötü bişey değildir ama belli bi seviyede ve karsındakini kırmadığın takdirde...sonuçta burası bi forum ve herkes düşüncesini açıkça belirtebilir...ama bunu yaparken birilerinin inancına imanına dil uzatmadan..burda kötü niyetli hiç kimse yok önce bunun farkına varalım ve tartışıp karşımızdakine yönelttiğimiz suçlamanın dozunu da ona göre ayarlayalım..kırmanın ya da kırılmanın alemi yok..herkes çok güzel fikrini açıklamış..herkesin de haklı olduğu bi yön kesinlikle var..fakat bazı sözler kırıcı olmuş...tartışma bitsin artık...konu da boşuna kilit yemesin...fikirlere saygı duyalım..hepimizin amacı bu.. selametle kardeşlerim 
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 18:23:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #53 : 15 Aralık 2007, 18:23:02 » |
|
ben kimseye imamhatipli değil demedim dikkat edersen dürri can kardeşim... sadece bilinçli imamhatipli olmak böyle olmaz dedim ve "biz" dedim kimse üstüne alınmasın genel bi eleştiriydi... mükemmel bir müslüman olduğumu da söylemedim sadece bu konuda hassasım ve işin ehliyle bu konuyu konuştum ... emin olun benden daha ağır konuştu bu konuda... amacım dinimiz adına birşeyler yapabilme isteği uyandırmaktı ama 1-2-3. sayfalardaki yorumları okursanız..."beğenerek izliyoruz,çok güzel bir dizi,tavsiye ederim " vs. yorumları okuyunca sinirlenmiş bulundum... ve yorumumu yazdıktan sonra bu yorumlar çok başka bi hal aldı kimse sözünün arkasında durmadı...yapım itibariyle de agrasif bi insanımdır...doğrudur... fıtrat meselesi... ama bence bu yorumları aksine çıkarıcak bir kelam etmedim ve hata ettiysek affola deme erdemini de gösterdim ama takıldınız bir noktaya... ve genel olarak sitede de bir tuhaflıklar furyası aldı gidiyor... allah sonumuzu hayır etsin... belki kendimi yeterince iyi ifade edemedim belki de arkadaşlarım anlamak istemediler... ama gülten tuğba asi-ceza kardeşlerim beni anladıklarından destek oldular... allah razı olsun... amacım ne kimseyi kırmak ne de tartışma ortamı yaratmaktı... ama yazılan yorumlara çok üzüldüm ve kızdım... umarım uzlaşmaya varılır... esedullah yorumun için teşekkürler kardeşim... konuyu güzel yorumlandırmışsın... selametle kalın...
|
|
|
|
| 15 Aralık 2007, 18:33:16 |
|
Administrator
Kayit Tarihi : 24 Şubat 2007, 00:17:01
Mesaj Sayisi : 5604
Konu Sayisi : 2421
Üye No : 2
Rep Gücü : Rap 168
Kisisel Mesaj : Canım sıkılıyor
|
 |
« Yanıtla #54 : 15 Aralık 2007, 18:33:16 » |
|
Şimdi buraya 1-2 sayfa daha yazı yazarım ama yazdıklarım hep boşa gitmiş bunu anladım.Bu Sebeple bu Tartışma burada bitsin ve Tek kelime etmesin kimse.Kimse Neyi izleyeceğini Başkasından Öğrenecek değil,Kimsede neyi eleştireceğini başkasından öğrenecek değil.Yanlış varsa Kırıcı olmadan Güzel bir üslupla uyarılır olmadı Serbest Kürsü var oraya Konu açılıp tartışılır,Başlıkla Alakasız mesajyazılmasın tekrardan.Diziyi izleyen Arkadaşlar Diziyle ilgili Fiir ve Yorumlarına devam etsinler bu başlıktan izlemeyenlerde mesaj atmasın.Herkesin Doğrusu kendine.İyi niyet Gösterdim ama burda Gözgöre göre birbirinizi Dininin Satıyor Sözüne varacak şekilde hakaret ettirmem. Konuyu Kilitlemeyeceğim ama Konu Dışı mesaj sahipleri Yaptırıma maruz kalacak bundan sonra Duymadık demesin kimse...
|
Bize ait Siteler |Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMerak iyidir | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHz.Muhammed (s.a.v.) | Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn Klas Forum | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
| 30 Ocak 2008, 21:31:16 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #55 : 30 Ocak 2008, 21:31:16 » |
|
ömer abii konuya burdan devam edecektikte..ben bu konuyu linke girerek açtım..normalde nerde bu konu yaf direk giderek bulamadım 
neyse..şuan diziyi izliyorum..izleyenler buyrun konuşalım dicem..yarın da yokum neyse ben gelince nasıl olsa kaynatırız.. 
|
|
|
|
| 30 Ocak 2008, 21:32:35 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #56 : 30 Ocak 2008, 21:32:35 » |
|
tmm tmm buldum konuyu... 
|
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 10:26:22 |
|
Üye Grubu : Yeni Üye
Mesaj Sayisi : 2
Konu Sayisi : 0
Üye No : 1415
Rep Gücü : Rap 0
Kisisel Mesaj : Aldırma Gönül
|
 |
« Yanıtla #57 : 16 Mayıs 2008, 10:26:22 » |
|
evet gerçekten çok güzel bir dizi tam aile dizisi severek takip ediyorum...
|
|
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 11:15:43 |
|
-asi-
Üye Grubu : Klas Dostu
Mesaj Sayisi : 64
Konu Sayisi : 5
Üye No : 1287
Rep Gücü : Rap 7
|
 |
« Yanıtla #58 : 16 Mayıs 2008, 11:15:43 » |
|
ben çok izlemiyorum ama bazı bölümleri dışında güzel bi film 
|
|
|
|
|
| 16 Mayıs 2008, 11:50:13 |
|
#*#...!M@MH@T!PL!M...#*#
Bayan Moderatör
|
 |
« Yanıtla #59 : 16 Mayıs 2008, 11:50:13 » |
|
ben hala izlemeye devam ediyorum.. dediğiniz gibi bazıı bölümlerr benimde doğal olarak hoşuma gitmiyorr. ama en çok sevdiğim yeridee yapılan hataları insanın yüzüne vuruyr izleyen insnaların çoğu bence bu işleri yapacakları zaman nele rolacak daha iyi anlamasını sağlayacak bir film.. öylee neyse selametle..
|
|
|
|
|