Üye Girisi Yapmamissiniz Ya Da Zaten Bir Klas En Klas Forum Sitesi Üyesi Degilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Için Üye Olmalisiniz. Lütfen Buraya Tiklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
  Klas En Klas Forum Sitesi > Klas Forum Sohbet ve Eğlence > Spor (Moderatör: Soul_Eraser) > Yıldırım: Taraftara kimse hakaret edemez
Konu Bilgileri Kisayollar
Konu Basligi Yıldırım: Taraftara kimse hakaret edemez
Cevaplar 1
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 103
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Yıldırım: Taraftara kimse hakaret edemez  (Okunma Sayısı 103 defa)
01 Mart 2007, 17:51:19
e_f_s
Ziyaretçi
« : 01 Mart 2007, 17:51:19 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bir gazetede bayan basketbol takımının dün yaptığı Avrupa Ligi maçında Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandığına dair bir haberin yer aldığı belirtilerek, “Başkanımızla taraftarımız arasında herhangi bir gerginlik olduğu doğru değildir. Bu tür haberler yönetim ile taraftar arasında gerginlik yaratmak amacı taşımaktadır ve tarafımızca kasıtlı yapılan provokatif girişimler olarak algılanmaktadır” denildi.

Konu ile ilgili sitede açıklama yapan Aziz Yıldırım, “Taraftara kimse küfür veya hakaret edemez. Yönetimimiz de yaptığı her icraatında taraftarını mutlu edecek girişimlerde bulunmaktadır. Fenerbahçe camiası yönetimi, sporcusu ve taraftarıyla ayrılmaz bir bütündür” dedi.

Açıklamada ayrıca, dünkü maçta Aziz Yıldırım'ın sadece takımın faul atışı sırasında oyuncuların konsantrasyonunun bozulmaması için ayağa kalkıp seyircilere sessiz olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulunduğu kaydedildi.
Moderatöre Bildir   Logged
25 Mart 2007, 20:42:29
ESEDULLAH_HAKAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2007, 20:42:29 »

bu adama hiç bir şey demiyorum.. ben bir BJK li olarak bütün takımlarımızı seviyorum..eskiden feneri daha çok severdim. ta ki bu adam gelip Türk futbolunu karıştırıncaya kadar.. aziz yıldırım futbolumuza fesadı sokan kişidir... bence fenerbahçeliler için aziz yıldırım bir kayıptır.. tek bir avantajı avr o da parası çok olduğu için ünlü oyuncuları getiriyor amaaziz yıldırım kaldıkça bu kulubün başında fener baçe zarar etmeye mahkumdur.. maalesef..
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
GoogleTagged: bace fener islam

Gitmek istediğiniz yer: