|
Aşka… Rüzgara… Ayrılığa… Zamana…
Bayan Moderatör
Üye Grubu : O Bir Klas
Yas : Yok
Kayit Tarihi : 30 Mayıs 2008, 16:20:28
Mesaj Sayisi : 3413
Konu Sayisi : 302
Üye No : 1487
Rep Gücü : Rap 383
Kisisel Mesaj : Eyvallah...
|
 |
« : 08 Haziran 2007, 21:30:11 » |
|
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim. Yapabileceğin tek şey sevilebilecek biri olmak. Gerisi onlara kalmış...
İnsanları ne kadar düşünürsen düşün, onların seni ne kadar düşünmediklerini öğrendim..
Güven elde edebilmek için yılların gerektiğini, ama yok etmek için saniyelerin bile yettiğini öğrendim...
Hayatta, eşyanın değil, kişilerin önemli olduğunu öğrendim..
İnsanın ancak 15 dakika çekici olabileceğini, ondan sonra alışıldığını öğrendim...
Kendini değerlendirmek için başkalarının en iyi yaptıklarını değil, kendinin en iyi yaptıklarını kıstas alman gerektiğini öğrendim..
İnsanlar için olayların değil, kendilerinin daha önemli olduğunu öğrendim..
Ne kadar ince kesersen kes, herzaman iki yüzlü olacaktır; bunu öğrendim..
Sevdiğin kişilere sevgi dolu sözler söylemen gerektiğini, çünkü onları son defa görebileceğini öğrendim..
Kahramanların; yapılması gerekenleri, ne pahasına olursa olsun yapanlar olduğunu öğrendim..
İnsanların seni hep hesapsız sevddiklerini, ama bunu nasıl göstereceklerini bilmediklerini öğrendim...
Sinirlendiğimde, gerçekten buna değse bile; asla acımasız olmamam gerektiğini öğrendim..
Gerçek dostluğun, aramızda uzak mesafeler olsa bile büyüdüğünü öğrendim..
Birisinin seni istediğin gibi sevmesinin, tüm benliğiyle sevmediği anlamına gelmediğini öğrendim..
Bir arkadaşının ne kadar iyi olursa olsun seni üzeceğini ve senin yine de onu affetmen gerektiğini öğrendim...
....
SEVMEYİ VE SEVİLMEYİ ÖĞRENDİM...
|