BEn sevdigim insanla gezmek, elini tutmak, gözlerine bakıp kalbimin durdugunu hissetmek, ona seni seviyorum diyebilmek icin tutulan dilimin acılması icin sabırla beklemek, omuzunda ağlayıp dertleşmek, karsısına gecip gül yüzüne bakmak isterdim (eşim için bunlar)
Ben eşim ve çocuklar bembeyaz ihramları giyip birer melek edasıyla mekkeye gitmek tekrar hacı olmayı tatmak isterdim, kabeye el sürüp o gül kokusunu içimde hissetmek isterdim.
Arkadaşlarla oturup hayaller kurmak isterdim, kah güldügümüz kahkahaların havada uçuştugu, kah hüzünlenipte birbirinden gizli gözyaslarını saklamak icin başını egen arkadaslarla olmak isterdim.
Ben biribiri için ölümden bile korkmayan dostlarım olsun isterdim, herseyini yoluna feda edebilecek, asla tereddüt etmicek, benim sorunum oldugunda sanki onun sorunu gibi, onun sorunu oldugunda sanki kendi sorunum varmış gibi yanında olabilecegim bir dost olsun isterdim yanımda.
Şiir seven arkadaşım olsun isterdim , duygusal gibi gözüküpte duygusuz olmasın, şiirler yazıp beni aglatan, duygulandıran bi arkadas isterdim

Komedyen bi arkadasımın yanında olmak isterdim, hayatla dalga gecebilecegimiz, hic bişe kafayı takmayan gamsız benim kafadan birinin yanında olmak isterdim. (eski şirketten osman kardeşime bu)
Bana süprizler yapacak, hayattan tad aldıracak bi arkadas olsun yanımda isterdim, hiç ummadıgım bir anda tel acacak, mesaj atacak mail atacak, mektup atacak bi arkadas isterdim

Öyle bir arkadasım olsaydıki yanımda en kötü kavgada bile sırlarımız cıkmasın dısarı, aslaaaa ama aslaaaa sogudum senden demesin,

Arkadaslar en iyi arkadasım yine kendimiziz galiba, canımız sıkıldıgında kendi kendimize şarkı söyleriz, kendimizi ödüllendiririz, herşeyi kendimiz yaparız, demekki kendimizin yanında olmak lazım, en degerli arkadasımız aslında icimizde, degerini bilelim. Herseyin menfaat oldugu bu dünyada bütün kardeşlerimizin ettigi bütün dualar kabul olsun. Herkes istediginin yanında olsun, istedigi yerde olsun. Selam ve dua ile.. SiNaN_aBi